Anunturi gratuite stomatologie si tehnica dentara, angajari medici, angajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehnicieni service, download manuale utilizare, forum ...

Sâmbătă, 21 Apr 2018, 13:31
Principală | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator 


Meniu site

Principală » Panou de anunţuri » ANUNTURI » PRESTARI SERVICII

TRATAMENTE STOMATOLOGICE DE INALTA CALITATE LA PRETURI PROMOTIONALE!
08 Oct 2016, 09:51

Mercea Prompt Med Dent-TRATAMENTE STOMATOLOGICE DE INALTA CALITATE LA PRETURI SI PACHETE PROMOTIONALE! PRIMA CONSULTATIE SI PLANUL DE TRATAMENT GRATUITE! In plus, 10% reducere la orice tratament stomatologic daca mai vii cu inca un prieten!
Va stam la dispozitie cu  servicii stomatologice de calitate,atat pentru adulti, cat si pentru copii, realizate cu aparatură de ultimă generație!Pentru ca ne gandim si la sănătatea buzunarului tău, ca pacient al acestui cabinet stomatologic ai posibilitatea de a achita tratamentele stomatologice  si în RATE!
Ne gasiti in cartierul Gheorgheni , strada Tache Ionescu! De luni pana vineri intre orele 9-19, dar si in week-end: sambata de la 10-14, iar duminica pentru urgente!
Cabinetul stomatologic Mercea Prompt Med Dent îți stă la dispoziție, lucrând cu profesionalism în favoarea zâmbetului tău!
Se lucreaza numai pe baza de programare!
Pentru mai multe detalii si programari sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Localitatea: Cluj-Napoca

Adăugat de: admin |
Vizualizări: 258 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Căutare pe site

 

          

      
anunturi-stomatologie.ro © 2013-2018