Anunturi gratuite stomatologie si tehnica dentara, angajari medici, angajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehnicieni service, download manuale utilizare, forum ...

Luni, 21 Mai 2018, 22:20
Principală | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator 


Meniu site

Principală » Panou de anunţuri » ANUNTURI » PRESTARI SERVICII

Clinica Dr. Petriu - SWISSDENT
05 Mar 2013, 20:03
 Clinica Dr. Petriu - SWISSDENT vă poate ajuta să aveţi un zâmbet irepoşabil, invitându-vă să veniţi într-o locaţie modernă, situată în inima municipiului Ploieşti, unde veţi găsi o echipă profesionistă, un ambient prietenos şi elegant, medici şi tehnicieni care fac stomatologia ca o artă, aparatură de top şi unde raportul calitate-preţ este unul în favoarea clientului!
 Ajunsa la o maturitate Clinica Dr. Petriu - SWISSDENT vine in intampinarea nevoilor pacientilor si a familiilor acestora cu o noua clinica destinata copiilor – SWISSDENT Junior - pastrand aceleasi standarde inalte de calitate intr-un spatiu de 250 mp, situata de asemenea ultracentral pe str. Valeni nr.20, Ploiesti.
 Medicii implicati in acest proiect au aptitudini speciale in pedodontie, spatiul este amenajat tinand cont de nevoile copiilor pe categorii de varsta ; cele trei cabinete din cadrul clinicii fiind amenajate pentru copii cu varste intre 0 – 6 ani, 6 - 12 ani respectiv 12 – 18 ani. De asemenea in cadrul clinicii in afara de o sala de asteptare moderna exista si o camera de joaca complet utilata pentru relaxarea si destinderea copiilor.
 Toate urgentele vor fii prioritare. In cazul in care copilul dvs. are dureri, vom face tot posibilul pentru a-i atenua sau elimina disconfortul. Daca nu exista probleme ce necesita o atentie imediata, se va incepe o examinare dentara de rutina. Aceasta examinare cuprinde si un control atent la obiceiuri cum ar fii suptul degetului, obrajilor, etc., lucruri ce ar impiedica sau afecta dezvlotarea dintilor.
 In cadrul vizitei parintii vor primii instructiuni de igiena orala si vor discuta cu medicul despre o dieta sanatoasa pentru copilul lui si alte probleme pertinente. De asemenea dupa examinare se vor discuta rezultatele si planul de tratament optim.
 Tot in cadrul Clinicii SWISSDENT Junior, veti gasi si un cabinet de pediatrie, in care o veti intalni pe Dna. Dr. Pupezescu, care va oferi servicii medicale la standarde ridicate asigurand sanatatea copiilor si linistea parintilor.
 La cererea parintilor, cu programare, se pot oferi servicii de consultare psihologica destinate sa combata starile de teama, anxietate
Loacalitate: Ploiesti
tel: 0754900500
Adăugat de: admin |
Vizualizări: 556 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Căutare pe site

 

          

      
anunturi-stomatologie.ro © 2013-2018