Anunturi gratuite stomatologie si tehnica dentara, angajari medici, angajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehnicieni service, download manuale utilizare, forum ...

Marţi, 18 Dec 2018, 14:55
Principală | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator 


Meniu site

Principală » 2013 » Ianuarie » 28 » Termeni si conditii de folosire a site-ului
23:15
Termeni si conditii de folosire a site-ului

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului anunturi-stomatologie.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, prin intermediul site-ului anunturi-stomatologie.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Scop

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de anunturi pentru vanzarea, cumpararea, inchirierea de bunuri sau servicii, angajari medici, anagajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehniceni service.
Anunturi-stomatologie.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, administratorul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat admistratorul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe anunturi-stomatologie.ro, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
Intregul continut al anunturi-stomatologie.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea administratorului si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor site-ului anunturi-stomatologie.ro. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Drepturile si Obligatiile Furnizorului


Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul paginii Adauga anunt, care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea anunturi-stomatologie.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe anunturi-stomatologie.ro de catre furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre utilizatori care se datoreaza faptului ca operatorii furnizorului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe anunturi-stomatologie.ro.
Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca anunturi-stomatologie.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul anuntului.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul anunturi-stomatologie.ro.
Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de anunturi-stomatologie.ro, in afara aunturilor publicate pe site de catre uilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.
Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.
Potrivit legislatiei in vigoare furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate.

4. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului


Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.
Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea anuntului catre furnizor spre publicare pe pagina anunturi-stomatologie.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.
In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe anunturi-stomatologie.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al furnizorului in acest sens.

5. Verificarea/Moderarea Anunturilor


Verificarea/moderarea anunturilor publicate pe anunturi-stomatologie.ro de catre administrator are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de anunturi eronate.
Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs.
Nu pot fi publicate anunturi cu date evident false.
Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia furnizorului).
Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului), cu exceptia produselor sigilate
Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre anunturile publicate pe anunturi-stomatologie.ro (inclusiv cele promovate), administratorul va avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz: 
- fie sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
- fie sa se intrerupa continuitatea publicarii anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe anunturi-stomatologie.ro
In cazul refuzarii anuntului de pe anunturi-stomatologie.ro, utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul.
In cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la pagina anunturi-stomatologie.ro in vederea postarii de noi anunturi.

6. Preturi. Modalitati de plata

Publicarea anunturilor pe site-ul anunturi-stomatologie.ro este GRATUIT

7. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Orice persoana care acceseaza anunturi-stomatologie.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe anunturi-stomatologie.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca administratorul sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre administrator prin intermediul anunturi-stomatogie.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre utilizatori a serviciilor oferite de furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre utilizatori furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei furnizorului cu utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe anunturi-stomatologie.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

8. Modificarile prezentului document


Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a utilizatorului.
Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.Vizualizări: 1070 | Adăugat de: admin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Căutare pe site

 

          

      
anunturi-stomatologie.ro © 2013-2018