Anunturi gratuite stomatologie si tehnica dentara, angajari medici, angajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehnicieni service, download manuale utilizare, forum ...

Marţi, 18 Dec 2018, 14:55
Principală | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator 


Meniu site

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului anunturi-stomatologie.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, prin intermediul site-ului anunturi-stomatologie.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Scop

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de anunturi pentru vanzarea, cumpararea, inchirierea de bunuri sau servicii, angajari medici, anagajari tehnicieni dentari, angajari asistente, tehniceni service.
Anunturi-stomatologie.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica ... Detalii... »

Vizualizări: 1070 | Adăugat de: admin | Data: 27 Ian 2013 | Comentarii (0)

Căutare pe site

 

          

      
anunturi-stomatologie.ro © 2013-2018